На адмінмежі з АР Крим та Вінниччині прикордонники виявили два автомобілі з порушеннями

НАЗАД
15 сiчня 2016 12:20

Учора прикордонники Херсонського загону та працівники фіскальної служби в контрольному пункті «Каланчак» виявили автомобіль «

Учора прикордонники Херсонського загону та працівники фіскальної служби в контрольному пункті «Каланчак» виявили автомобіль «Вольво» української реєстрації, що рухався до материкової частини України з тимчасово окупованої території АР Крим з порушеннями.

Під час вивчення документів на транспортний засіб встановлено, що автомобіль знаходиться на території України без сплати відповідних митних платежів, має номери, які належать іншому автомобілю, що виїхав з території України до Польщі на початку цього року. Крім того, документи на транспортний засіб мають ознаки підробки.

Іномарку передано співробітникам поліції у Херсонській області для проведення подальшої експертизи та прийняття правового рішення. Прикордонною службою направлено повідомлення про можливий факт кримінального правопорушення за статтею 358 та 289 КК України.

Приблизна сума оцінки  транспортного засобу становить близько 600 тисяч гривень.

Ще один автомобіль, яким незаконно намагався перетнути українсько-молдовський кордон громадянин України, виявили прикордонники  Могилів-Подільського загону у пункті пропуску «Болган». Чоловік прямував з підробленим дорученням на право керування автомобілем «Форд» 1998 року випуску польської реєстрації. Авто вилучено, про факт виявленого правопорушення повідомлено співробітників поліції. 

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси