На адмінмежі з АР Крим продовжуються заходи посиленої безпеки

НАЗАД
02 грудня 2015 15:18

Співробітники Держприкордонслужби продовжують виконувати завдання на адміністративній межі з тимчасово окупованою територією АР Крим. Всі заходи відбувают

Співробітники Держприкордонслужби продовжують виконувати завдання на адміністративній межі з тимчасово окупованою територією АР Крим. Всі заходи відбуваються у тісній взаємодії з іншими правоохоронними органами та підрозділами ЗСУ.

В першу чергу заходи пов’язані з недопущенням протиправних дій поза контрольними пунктами в'їзду-виїзду та пропуском громадян через адмінмежу. Зокрема, в КПВВ відбувається посилений контроль за підтриманням правопорядку і режиму.

Крім того, продовжується виконання завдань щодо заборони переміщення через адміністративну межу з тимчасово окупованою АР Крим вантажів та товарів залізничним і автомобільним транспортом, а також не допущення переміщення товарів морським транспортом.

В даний час обстановка на адмінмежі з АР Крим залишається контрольованою. Всі контрольні пункти в'їзду-виїзду функціонують в штатному режимі.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси