На адмінмежі з АР Крим дві українки запропонували прикордонникам хабарі

НАЗАД
27 серпня 2015 12:12

Співробітників міліції довелося викликати учора прикордонникам Херсонського загону до контрольного пункту в’їзду-виїзду «Каланчак» для оформлення процесуальних документів стос

Співробітників міліції довелося викликати учора прикордонникам Херсонського загону до контрольного пункту в’їзду-виїзду «Каланчак» для оформлення процесуальних документів стосовно порушниці, громадянки України 1975 року народження. Українка запропонувала інспектору прикордонної служби неправомірну вигоду у розмірі 200 доларів США з метою вирішення пропуску її дитини без належних документів. Співробітники МВС затримали громадянку України для проведення процесуальних дій.

А у пункті контролю «Чонгар» ще одна громадянка України запропонувала прикордоннику Бердянського загону  грошову винагороду в розмірі 500 гривень з метою вирішення питання щодо її пропуску до материкової частини України та не притягнення до відповідальності за перетинання нею непрацюючого пункту пропуску «Крим». У даному випадку також було повідомлено співробітників МВС України в Херсонській області про виявлення ознак правопорушення, передбаченого ст.369 КК України (давання хабара).

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси