На адмінмежі та Закарпатті прикордонники виявили «Audi» та «Мерседес» з підробленими документами

НАЗАД
25 сiчня 2017 10:32

Учора прикордонники Херсонського загону запобігли ще одному незаконному переміщенню коштовного автомобіля на материкову частину України з тимчасово окупованого Криму.

Учора прикордонники Херсонського загону запобігли ще одному незаконному переміщенню коштовного автомобіля на материкову частину України з тимчасово окупованого Криму.

Житель Полтавщини на автомобілі «Audi q7» 2012 року випуску прямував із Ялти до Києва через контрольний пункт в’їзду-виїзду «Чаплинка». Під час перевірки документів прикордонники встановили, що свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу має ознаки підробки.

В діях громадянина  вбачаються ознаки злочину, передбаченого статтею  358 КК України (Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, їх збут, використання підроблених документів). Підроблене свідоцтво вилучили співробітники Каланчацького відділу Національної поліції для проведення експертизи.

Крім того, прикордонники Чопського загону у пункті пропуску «Тиса» спільно з митниками виявили підроблене доручення на право керування автомобілем. Підробленим документом намагався скористатися наш співвітчизник, який їхав в Україну мікроавтобусом «Мерседес» 2003 року випуску польської реєстрації. Автомобіль передано до Державної фіскальної служби.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси