На адмінмежі прикордонники знову виявили автомобілі з порушеннями

НАЗАД
09 лютого 2016 10:53

Протягом доби на ділянці відповідальності Бердянського загону прикордонники запобігли черговим спробам переміщення транспортних засобів, що прямували з тимчасово окупованої території АР Крим з недійсними д

Протягом доби на ділянці відповідальності Бердянського загону прикордонники запобігли черговим спробам переміщення транспортних засобів, що прямували з тимчасово окупованої території АР Крим з недійсними документами.

Учора в контрольному пункті «Чонгар» прикордонники виявили транспортний засіб «Nissan Qashqai» під керуванням громадянина України з недійсними документами. Під час прикордонного-митного контролю водій, житель Сімферополя, пред’явив недійсний тимчасовий реєстраційний талон на транспортний засіб. В іншому випадку прикордонники виявили автомобіль  «NISSAN X-TRAIL», водій якого надав доручення на автомобіль, яке видавалось у Краматорську без присутності власника.

В обох випадках транспортні засоби на материкову частину України не пропущені. Встановленим порядком підготовлено та направлено матеріали до Національної поліції для внесення інформації до ЄРДР.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси