На адмінмежі прикордонники виявили предмети старовини, які приховано намагалися вивезти до Криму

НАЗАД
16 жовтня 2015 12:12

Прикордонники Азово-Чорноморського регіонального управління продовжують заходи в контрольних пунктах в’їзду/виїзду на адміністративній межі з ти

Прикордонники Азово-Чорноморського регіонального управління продовжують заходи в контрольних пунктах в’їзду/виїзду на адміністративній межі з тимчасово окупованою територією АР Крим щодо протидії переміщенню заборонених предметів та речей.

Так, в контрольному пункті «Чонгар» прикордонники Бердянського загону виявили прихованні предмети старовини. В пункт контролю прибув автомобіль «TOYOTA Prado» під керуванням громадянина України, який слідував з материкової частини до тимчасово окупованої території АР Крим.  У ході перевірки у інспектора виникли підозри щодо можливого незаконного переміщення товарів, тому з метою недопущення протиправної діяльності автівку направили на поглиблений огляд із залученням службової собаки Пірата. У результаті перевірки спільна оглядова група у складі співробітників Держприкордонслужби та Державної фіскальної служби виявила 3 італійські нагороди 1915 – 1918 років, 13 нагородних колодок, багнет ніж та інші предмети.

Також прикордонники у цьому ж контрольному пункті за допомогою службового собаки у громадянки України виявили пігулки психотропної дії у кількості майже 80 штук та дві медалі радянських часів.

В усіх випадках виявлені речі вилучені та передані встановленим порядком співробітникам МВС для проведення експертизи та прийняття правового рішення.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси