На адмінмежі прикордонники не допустили незаконне переміщення 2 автомобілів з окупованого Криму

НАЗАД
01 травня 2017 11:31

Прикордонники Азово-Чорноморського регіонального управління продовжують виявляти осіб, які із використанням різноманітних протиправних схем та підроблених документів намагаються незаконно переміщувати транспортні засоби з території тимчасово окупованого К

Прикордонники Азово-Чорноморського регіонального управління продовжують виявляти осіб, які із використанням різноманітних протиправних схем та підроблених документів намагаються незаконно переміщувати транспортні засоби з території тимчасово окупованого Криму на материкову частину.

Так, учора до контрольного пункту «Каланчак» на автомобілі «Volkswagen» прибув громадянин України, який направлявся з окупованого Сімферополя до Херсону. Під час перевірки документів прикордонники встановили, що доручення на право керування транспортним засобом, можливо, підроблене.

А в контрольному пункті «Чаплинка» прикордонники виявили громадянина України, який на автомобілі «КІА Sportage» прямував з Керчі. Під час перевірки документів було встановлено, що свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу не відповідає встановленому зразку та також є, можливо, підробленим. Крім того, прикордонники встановили, що на півострів громадянин потрапив з території РФ через пункт пропуску «Керч», функціонування якого тимчасово припинено. За порушення порядку в’їзду на тимчасово окуповану територію та виїзду з неї громадянина притягнули до адміністративної відповідальності.

В обох випадках прикордонники проінформували представників Каланчацького відділення Національної поліції.  

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси