На адміністративній межі з АР Крим продовжується накопичення авто через дії окупаційних російських служб

НАЗАД
25 червня 2016 16:55

На адміністративній межі з ТОТ АР Крим продовжується накопичення автотранспорту через дії окупаційних влади, незважаючи на зменшення пасажиро-транспортног

На адміністративній межі з ТОТ АР Крим продовжується накопичення автотранспорту через дії окупаційних влади, незважаючи на зменшення пасажиро-транспортного потоку на 15-20 %.

Вже третю добу поспіль, через уповільнені дії російських служб в КПП «Джанкой» (оформляється від 5 до 10 а/м за годину) в так званій буферній зоні, від адмінмежі до контрольного пункту в’їзду-виїзду «Чонгар» створюються автомобільні черги. На разі накопичення транспорту становить близько 50 автомобілів, що паралізувало роботу контрольного пункту у штатному режимі та призвело до виникнення черги перед контрольним пунктом до 80 автомобілів.

Повідомляємо, що на всіх контрольних пунктах на адміністративній межі з ТОТ АР Крим українськими прикордонниками створені додаткові робочі місця, збільшено кількість військовослужбовців за для забезпечення комфортного та безперебійного пропуску громадян в обох напрямках.

Держприкордонслужба звертається до громадян врахувати вище вказану інформацію при плануванні подорожі.

 

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси