На кордоні уже понад 500 мешканців прикордоння перетнули кордон у спрощеному режимі

НАЗАД
01 травня 2016 12:58

Так сьогодні, станом на 12 годину, уже через такі коридори на ділянці українсько-російського кордону перетнули держрубіж понад 500 громадян. З яких 154 сл

Держприкордонслужба вживає всіх необхідних заходів аби забезпечити комфортний перетин державного кордону громадянами під час Пасхальних та травневих свят. Тому у  період з 1 по 3 та 7 по 10 травня буде забезпечено також спрощений перетин кордону жителями прикордонних регіонів.

Так сьогодні, станом на 12 годину, прикордонники оформили понад 500 громадян жителів прикордоння, які скористалися місцями спрощеного пропуску.  З них 154 слідували в Україну та 376 на вихід.

Нагадаємо, що  для пропуску визначені місця спрощеного пропуску громадян, які в тому числі діятимуть на окремих напрямках поза пунктами пропуску чи в тимчасово не функціонуючих пунктах пропуску. В окремих визначених місцях оформлення даної категорії громадян здійснюватиметься у світлий час доби, а в міжнародних та міждержавних пунктах пропуску, в період їх роботи.

Крім того, до здійснення пропускних операцій за необхідності будуть залучатися представники СБУ, Національної поліції, фіскальної служби та органів місцевої влади, а також громадських організацій та духовенства. 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси