МВС презентує Стратегію розвитку до 2020 року

НАЗАД
08 вересня 2017 11:41

МВС України презентує Стратегію розвитку до 2020 року, принципи якої були закладені ще у 2014 році. В основу проекту покладено створення безпечного середовища для суспільства, продовження розвитку України, як безпечної європейської держави.

Міністерство внутрішніх справ України презентує Стратегію розвитку до 2020 року, принципи якої були закладені ще у 2014 році. В основу проекту покладено створення безпечного середовища для суспільства, продовження розвитку України, як безпечної європейської держави.

За словами заступника Міністра внутрішніх справ Тетяни Ковальчук проект «Стратегія – 2020» - результат плідної співпраці МВС, центральних органів виконавчої влади, які координуються міністром, Консультативної місії Європейського Союзу, інших міжнародних і національних експертів. 

Тетяна Ковальчук наголосила, що це не остаточний варіант документу, і поки що є можливість для широкого громадського обговорення та удосконалення проекту.

«Ми прагнемо, щоб наш вектор розвитку відповідав запитам українського суспільства і отримав підтримку кожного громадянина. Ми запрошуємо усіх взяти учать у громадському обговоренні проекту «Стратегії – 2020», розробці спільного інклюзивного документа», - зазначила заступник очільника МВС.

Дискусії щодо «Стратегії-2020» пройдуть і в деяких регіонах. Найближчими тижнями керівництво МВС та експерти КМЄС представлять документ в Одеській, Львівській та Харківській областях.

Тетяна Ковальчук зазначила, що МВС готове сприймати та аналізувати абсолютно всі раціональні пропозиції.

Свої зауваження, побажання та пропозиції можна надсилати на електронну поштову скриньку [email protected] та у формі.

За просуванням реформи можна слідкувати на онлайн-проекті «Реформа.LIVE». 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси