«Мрію відбудувати Україну і, звичайно, повернутись до своєї улюбленої роботи в аеропорту» – прикордонник на псевдо Поляк

НАЗАД
22 травня 2023 12:41

Військовий на псевдо Поляк вступив у ряди прикордонників за два місяці до повномасштабного вторгнення. Служба лише набирала обертів, а чоловік з цікавістю вивчав новий для себе прикордонний контроль.

«Постійна динаміка, мільйон ситуацій за зміну, тисячі людей, тисячі документів...», - пригадує зараз прикордонник про службу в найбільшому аеропорту країни – в Борисполі.

«Ранок 24 лютого 2022 року показав інший бік військової служби в прикордонниках. Нас підняли за тривогою, а далі була служба по обороні Київщини», - говорить Поляк.

Коли Сили оборони України відтиснули ворога з області чоловік у складі зведеного загону вибув для оборони України на північ, а потім на схід країни.

Найтяжчим для прикордонника була Донеччина через високу інтенсивність обстрілів ворожими силами.

«В мене кроїлося серце від того, що зробили окупаційні війська з нашою територією. Перед поїздкою на Донеччину я переглядав багато відео звідти. Коли ти бачиш це все в живу – просто бракує слів, а рівень агресії до російських військ зростає автоматично. Вони мають понести покарання за все, що зробили в нашій країні», - розповідає Поляк.

У мирний час чоловік разом з родиною любив подорожувати. Зараз найбільша мрія прикордонника - поїхати в український Крим.

«Наше завдання - повернути своє і ми це зробимо», - говорить військовий.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси