Мрію бути причетним до звільнення Криму

НАЗАД
31 сiчня 2024 09:39

За свою морську кар’єру Ігор обійшов навколо світу 9 разів.

Та навколосвітні подорожі моряк-прикордонник поміняв на військову службу. Напередодні повномасштабного вторгнення чоловік повернувся з рейсу до родини в рідну Одесу. Вже з перших днів повномасштабної війни долучився до лав територіальної оборони, а днями – присягнув на вірність українському народові у складі 23-го загону морської охорони.

«В цивільному житті я був кухарем. Тому своє місце у війську зрозумів одразу. На кухні я з 2009 року. Закінчив кулінарний технікум, працював су-шефом в модному ресторані. Потім змінив ресторан на камбуз. Ходив коком на танкерах та суховантажах», - розповідає Ігор.

Чоловік каже: «одесит без моря – не одесит». Батько Ігоря свого часу був військовим водолазом, тому дайвінг – сімейне хобі. Та навіть занурювавшись у неймовірні місця по всьому світу, все одно згадує рідний Крим та мріє бути причетним до звільнення півострова.

«За 12 років в цивільному флоті переконався, що моє життя – це море і камбуз. Досвід допомагає готувати корисні страви з невеликого набору продуктів. Я розумію свою відповідальність перед побратимами. Страви мають викликати захват й апетит. Кухар – це винахідник. Моя професія – постійний пошук рецепта людської радості», - каже Ігор. 

Після перемоги обіцяє обов’язково приготувати свій фірмовий форшмак та вареники.

Вітаєм Ігоря в нашій великій військовій родині! Бажаємо гідно виконувати військовий обов’язок, зберегти смак до життя та володіти особистою зброєю так само віртуозно, як ножем шеф-кухаря.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси