Мотивувати своїм прикладом – принцип офіцера-прикордонника Івана Тисовського

НАЗАД
01 березня 2024 13:58

Іван Тисовський пройшов в Державній прикордонній службі шлях від солдата до офіцера.

Починав службу в 2012 році на західному кордоні. З початком агресії росії у 2014 році добровільно відправився захищати східні рубежі рідної України, де брав участь у запеклих боях та отримав поранення.

У 2015 році чоловік вступив до Національної академії Державної прикордонної служби України, яку завершив з відзнакою, отримавши офіцерське звання.

На початку повномасштабного вторгнення, 24 лютого 2022 року, прикордонник ніс службу на одному з пунктів пропуску в Закарпатській області. Згодом військовослужбовець приєднався до лав Донецького прикордонного загону. Наразі капітан Іван Тисовський керує одним з бойових підрозділів цього ж загону.

Він та його побратими продовжують виконувати завдання на найзапекліших напрямках фронту. Зокрема, довгий час воїни тримали позиції в Бахмуті, Кліщіївці, захищали Часів Яр. І завжди Іван показує приклад своїм підлеглим, йде на завдання першим, мужньо стоїть пліч-о-пліч зі своїми побратимами.

«На всі бойові рубежі висувався разом з підрозділом. Людям необхідна мотиваційна підтримка. А коли люди бачать, що керівник з ними на місці, то це підіймає бойовий дух», - ділиться досвідом бойовий командир.

В Бахмуті Іван Тисовський отримав поранення, вступивши в бій з «вагнерівцями», проте, зумів вивести групу своїх бійців, не допустивши потрапляння в оточення.

За проявлені мужність та героїзм Іван Тисовський нагороджений відомчими відзнаками та вогнепальною зброєю.

Вдома на офіцера чекають дружина і син, які завжди підтримують та розуміють вибір Івана й особливості його професії. Після Перемоги чоловік хотів би відправитися разом з ними подорожувати світом, а головне – мріє про мирне майбутнє для українських дітей. «Ми воюємо зараз, щоб наші діти не бачили війни!», - каже Іван.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси