Моряки-прикордонники України та Молдови тренуються оглядати кораблі

НАЗАД
21 вересня 2016 08:33

Протягом цього тижня на базі Ізмаїльського навчально-тренувального загону морської охорони за участю представників Департаменту Прикордонної поліції Міністерства внутрішніх справ Республіки Молдова триватиме проведення міжнародного курсу підвищення кваліф

Протягом цього тижня на базі Ізмаїльського навчально-тренувального загону морської охорони за участю представників Департаменту Прикордонної поліції Міністерства внутрішніх справ Республіки Молдова триватиме проведення міжнародного курсу підвищення кваліфікації «Тактика дій оглядових груп кораблів (катерів)». 

Делегацію з суміжної країни, у складі близько 20 військовослужбовців, очолила начальник Управління професійної підготовки Департаменту Прикордонної поліції МВС РМ підполковник Анжела Поддубна.  

Протягом тижня українські прикордонники разом з молдовським колегами оволодіватимуть знаннями та практичними навичками, необхідними для вмілих дій персоналу оглядових груп під час здійснення оглядових операцій на судні. Під час курсів колеги із Молдови ознайомляться з питаннями, що стосуються повноважень для висадки оглядової групи, вчитимуться діяти у складних тактичних ситуаціях під час проведення оглядової операції, здобуватимуть практичні навички щодо порядку входу у замкнутий простір персоналу оглядової групи, ознайомляться з типами та будовою цивільних суден, що підлягають огляду, поширеними місцями сховків контрабанди. Також учасників групи буде ознайомлено з ризиками під час оглядових операцій. Окремо будуть проведені тренування з виявлення, пошуку та затримання правопорушників тощо.

Наприкінці заходу учасники підіб’ють підсумки курсу підвищення кваліфікації та обговорять кроки з подальшого розвитку співробітництва.

Незабаром, вже українські охоронці кордону завітають до Республіки Молдова, де в рамках співпраці разом пройдуть курси вивчення та вдосконалення англійської мови.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси