Моряки-прикордонники отримали медичні засоби

НАЗАД
30 грудня 2022 15:30

Вже 10 місяців Україна, як єдиний злагоджений механізм, мужньо протистоїть повномасштабному вторгненню армії рф.

До нашої спільної боротьби залучена велика кількість волонтерів і волонтерських організацій, благодійних фондів, громадських організацій і небайдужих людей, які активно підтримують боєздатність військовослужбовців та забезпечують гуманітарні потреби. Ніхто не залишається осторонь!

Днями за ініціативи українського Благодійного фонду «Єдність» морякам-прикордонникам передано засоби тактичної медицини, протизапальні та антивірусні препарати та апарат ультрафіолетового випромінювання. Цей прилад використовується для лікування травматичних ушкоджень шкірних покривів і опорно-рухової системи та для боротьби з вірусними респіраторними захворюваннями.

Лікар-волонтер Фонду «Єдність» пані Віта зазначає, що для їхнього колективу, як і для більшості українців, з 24 лютого немає ані свят, ані вихідних – волонтери працюють вдень і вночі аби забезпечити українських військових усім необхідним. Фонд підтримує зв’язки з багатьма військовими частинами та, зокрема, з Морською охороною Держприкордонслужби.

Дякуємо! У найнебезпечніші часи ви пліч-о-пліч з військовими бороните рідну землю. Не чекаючи нагород і визнання, ви об’єднались і щодня допомагаєте посилювати нашу армію. Безмежно поважаємо та цінуємо Вашу допомогу і підтримку.

Слава Україні! Разом до ПЕРЕМОГИ!

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси