Моряки-прикордонники Маріуполя здійснюють контроль за іноземними суднами в Азовському морі

НАЗАД
02 серпня 2016 16:15

Маріупольський загін морської охорони продовжує здійснювати контроль за плаванням і перебуванням іноземних суден в Азовському морі, заходженням їх у порти Маріуполя та Бердянська.

Маріупольський загін морської охорони продовжує здійснювати контроль за плаванням і перебуванням іноземних суден в Азовському морі, заходженням їх у порти Маріуполя та Бердянська. Особлива увага приділяється суднам та командам з країн ризику. Крім того, кожне судно, яке стоїть на рейді, відстежується прикордонниками.

Командири кораблів (катерів) морської охорони постійно з’ясовують уcі необхідні дані про судно для прийняття подальшого правового рішення. У разі необхідності на борт судна піднімається оглядова група та проводяться спеціальні дії. В той же час ведеться прикриття цієї групи з іншого катера.

Коли судно стає на рейд, тактична група катерів загону веде постійне спостереження, під час якого відмічаються всі дії судна та його команди.

Основна увага звертається на місцеперебування судна, його діяльність, чи відповідає вона району перебування. Прикордонники також відстежують спорядження людей на судні, реакцію екіпажу на появу корабля (катера) морської охорони.

Лише протягом липня спільними оглядовими групами здійснено огляд 12 іноземних суден з країн ризику.

 

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси