Морські прикордонники зустрілися з дітьми, які вимушено залишили рідні домівки

НАЗАД
25 грудня 2022 08:22

Днями морські прикордонники зустрілися з малечою, яка вимушена була евакуюватися з рідних домівок, внаслідок повномасштабного вторгнення росії.

Захід відбувся у самоорганізованому учнівському просторі Ізмаїлу Благодійного фонду «Карітас Одеса УГКЦ».

Моряки-прикордонники продемонстрували юним українцям своє екіпірування та оснащення і розповіли про особливості своєї підготовки.

Дітвора не приховувала захвату від спорядження та екіпіровки військовослужбовців. Малеча навипередки приміряла бронежилети та каски, і кожен мав змогу зробити фото з захисниками на згадку.

Згодом, під час презентації відеосюжетів про Морську охорону Державної прикордонної служби України, діти та батьки з цікавістю знайомилися з видами озброєння, життям та навчальним процесом захисників морських рубежів. Батьки теж із задоволенням приєдналися до неформального спілкування та цікавилися службою морських прикордонників.

Аби підтримати наших захисників та подякувати за мужність і стійкість, діти подарували морякам-прикордонникам малюнки, на яких зобразили, якою бачать їхню службу. Прикордонники теж висловили вдячність малечі та пригостили маленьких гостей смаколиками.

Також на захід завітали представники громадської організації «Ротарі клуб Ізмаїл», які привітали дітей зі святами та побажали їм мирного майбутнього.

У цих оченятах, яким довелося раптово стати дорослими, єдине бажання: мирне життя!

«Раніше, на Новий Рік хотілося дива, казки, подарунків… Сьогодні, одне бажання на всіх – Перемоги! Щоб більше не чути про війну, вибухи та втрати. І ніякого дива більше не треба!» - кажуть діти.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси