Морські прикордонники виконали доручення святого Миколая

НАЗАД
06 грудня 2023 17:14

День святого Миколая – особливий день для кожної дитини.

А для нас – це чудова нагода вкотре подарувати тепло своїх сердець та зробити маленьке диво для малечі, якою опікуємося. Адже в цей непростий для всіх нас час чимало дітей залишилися без батьків, їхньої любові та піклування.

Про трагічні історії 12-річної Ангеліни і десятирічного Данилка прикордонники Навчального центру Морської охорони Держприкордонслужби дізналися минулого року.

Батько дівчинки загинув у 2022 році, виконуючи свій військовий обов’язок. Того ж року і Данилко втрачає обох своїх батьків, спочатку батька, а згодом і саму найріднішу людину, яка дала життя – матусю.

Морські прикордонники не залишилися осторонь долі дітей та прагнуть вносити у їхнє життя яскраві фарби та позитивні емоції.

Сьогодні військовослужбовці завітали до школи, у якій навчаються Ангеліна й Данилко.

Миколайчики у морському однострої подарували їм теплий одяг, іграшки, смаколики, гарний настрій, міцні обійми та душевне тепло.

Спілкувалися як справжні друзі – прикордонники розповідали про свої службові будні, а маленькі школярі ділилися успіхами у навчанні.

Радість та емоції, з якими діти сприймали миті зустрічі, надихають, надають наснаги та плекають у серцях непохитну віру в те, що ми обов'язково переможемо ворога і всі наступні покоління житимуть у мирній та квітучій Україні.

«Світ без війни, щасливі очі дітей, безмежне відчуття радості, здоров’я близьких, любов рідних – це те, що неможливо замовити, це наші загальні зусилля, які вимальовують найкращу картину, під назвою «Мир», - зазначив капітан 2 рангу Ігор Краснопер.

Щиру вдячність висловили морським прикордонникам опікуни наших діточок: бабуся Ангеліни – Марія Іванівна та найрідніша душа, рідна сестричка Данила – Дарина.

За їх словами, це було справжнє свято, яке принесло хвилю добра, море радості, тепла і казкової магії.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси