Морські прикордонники Одеси взяли участь в урочистостях з нагоди відзначення Дня Військово-Морських Сил України

НАЗАД
02 липня 2017 12:01

2 липня 2017 року держава відзначає День Військово-Морських Сил України.

2 липня 2017 року держава відзначає День Військово-Морських Сил України.

Сьогодні Одеса по праву вважається столицею Флоту України та є основним пунктом базування Військово-Морських Сил України.

До свята колег ВМС України радо долучилися і морські прикордонники. І вже за сталою традицією, біля причалів Морського вокзалу у святковому строю вишикувались кораблі та катери Військово-Морських Сил та Морської охорони Держприкордонслужби України.

- Виконуючи відповідальні стратегічні завдання у морі, ми завжди розраховуємо на ефективну співпрацю та професійну майстерність військово-морських побратимів та ніколи не забуваємо тих, хто віддав своє життя за нашу Батьківщину, - сказав під час свого виступу командир Одеського загону Морської охорони капітан 1 рангу Дмитро Самарський.

Традиційно святкування розпочалось із ритуалу підняття прапора, після чого відбулася церемонія спуску на воду вінків пам’яті загиблих воїнів.

Згодом на святі усі присутні змогли побачити, як авіатори флоту провели висадку парашутистів на воду. Одночасно на площі перед Морським вокзалом військовий оркестр та рота почесної варти провели святковий парад. 

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси