Морські прикордонники долучилися до волонтерського проєкту «Донор Одеса»

НАЗАД
14 червня 2022 19:28

Моряки-прикордонники Одеського загону Морської охорони Державної прикордонної служби України радо відгукнулися на акцію, яка має на меті популяризацію донорства крові та залучення якомога більшої кількості донорів.

Адже донорство крові – чи не найблагородніша справа у світі. Донор від щирого серця віддає часточку себе для порятунку життя іншої людини, яку він часто навіть не знає.

Особливо актуальним є донорство крові наразі, коли Україна протистоїть російській військовій агресії.

Прикордонники та інші захисники України знають, що кров у сьогоденні українців – чи не найцінніший «банк». Тому настільки масово взяли участь у даному проєкті, що за кілька днів фактично переповнили так званий Одеський банк крові.

«Фактично щодня у соцмережах помічав повідомлення про нестачу донорської крові, тому в голові постійно існувала думка про те, що потрібно обов’язково завітати до пункту переливання крові та здати кров. І тут якраз випала саме така нагода! Чудовий проєкт і я щиро радію, що став його учасником. Багатьом нашим побратимам з передових рубежів та співвітчизникам, які потерпають від наслідків рашистських обстрілів, щодня вкрай потрібна кров і можливо моя допоможе комусь одужати чи то врятує чиєсь життя», - зізнається морський прикордонник Олександр.

Усі разом із кожною краплиною своїх зусиль наближаємо Перемогу України!

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси