Морські прикордонники доєдналися до акції «Кров побратимам»

НАЗАД
27 квiтня 2023 14:30

Прикордонники Одеського загону Морської охорони Держприкордонслужби долучилися до благодійної акції «Кров побратимам».

Для цього до Одеської обласної станції переливання крові прибули понад три десятки військовослужбовців та цивільних працівників загону.

Для когось це був перший досвід, а дехто є постійними донорами.

Наприклад, майор Олег Семенець став донором 10 років тому й зараз не полишив цієї шляхетної справи.

 «Після того, як рашисти вдерлися до України, щодня обстрілюють наші міста і села, не шкодуючи ані дітей, ані літніх людей, потреба у донорській крові є завжди. Українські воїни дають гідну відсіч ворогу, але й вони дістають поранення і потребують підтримки на шляху до одужання. Тож, символічною є така підтримка всіх наших воїнів, хто боронить країну. Усією країною ми проявляємо хоробрість, незламність й усі разом об’єднуємося і в здачі крові, яка рятує людей. Тому донорство для нас з дружиною вже багато років є невіддільною частиною життя», - каже Олег.

«У такий важкий для країни час ми повинні підтримувати одне одного. Допомагати один одному. Це риса, яка в українців у крові. Тому маю надію, що й моя кров допоможе комусь врятувати життя», - зазначає лейтенант Сергій Губер, який став донором вперше.

Працівник Галина Нех переконана: «Ми маємо використовувати кожну можливість допомогти тим, хто готовий віддати за нас життя. В країні війна. І моя кров теж може воювати! Тому прагну таким чином зробити свій внесок до нашої Перемоги».

Донорський колектив морських прикордонників щоразу збільшується. Адже кожен знає - кров одного донора може врятувати життя щонайменше трьох людей.

Так ми стаємо втричі сильнішими та ріднішими.

Бо ми всі однієї волелюбної крові!

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси