Морська охорона Держприкордонслужби розпочала вакцинацію персоналу бустерною дозою протиковідної вакцини

НАЗАД
29 сiчня 2022 13:42

Перші 30 морських прикордонників отримали щеплення на базі Регіонального управління Морської охорони

На хвилі чергового зростання захворюваності на коронавірус в Україні і в світі задля забезпечення збереження здоров’я персоналу в Державній прикордонній службі триває кампанія з вакцинації персоналу бустерною дозою.

Бустерна доза вакцини – це додаткове щеплення, яке підсилює дію попередніх. Для щеплення використовується вакцина Сomirnaty/Pfizer-BioNTech. Третю бустерну дозу, як і попередні, на добровільній і безоплатній основі отримали ті, в кого після проходження повного курсу щеплення проти COVID-19 пройшло від 6 до 9 місяців і хто не мав на поточний момент протипоказань за станом здоров’я.

Нагадаємо, що після введення бустерної дози вакцини можна буде отримати новий COVID-сертифікат, термін дії якого 270 діб від моменту третьої вакцинації.

Наступного тижня заплановано отримання бустерної дози вакцини в підрозділах, що несуть службу в складі ООС, а далі і в інших загонах та Навчальному центрі Морської охорони.

Всі щеплені почуваються задовільно і перебувають на дистанційному контролі служби охорони здоров’я Регіонального управління Морської охорони.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси