Моряки-прикордонники пройшли курс з тактичної медицини у Польщі

НАЗАД
25 грудня 2015 17:00

Нещодавно до України з Республіки Польща повернулась делегація представників морської охорони Державної прикордонної служби України. Очолював її командир Ізмаїльського навчально-тренувального загону морськ

Нещодавно до України з Республіки Польща повернулась делегація представників морської охорони Державної прикордонної служби України. Очолював її командир Ізмаїльського навчально-тренувального загону морської охорони капітан 2 рангу  Ілля Куценко. Головною метою  візиту стала участь військовослужбовців загонів Морської охорони Державної прикордонної служби України у п’ятитиденному навчальному курсі «Тактична (екстремальна) медицина», що проводився у Спеціалізованому центрі підготовки Прикордонної варти Республіки Польща у місті Любань.

Нагадаємо, що під час проведення курсу «Тактика дій оглядових груп кораблів (катерів)», що проходив у Ізмаїльському навчально-тренувальному загоні наприкінці вересня, польські колеги відібрали п’ять найкращих з числа слухачів курсу та запросили їх до Польщі у свій навчальний заклад. Моряки-прикордонники від Одеського, Маріупольського та Ізмаїльського навчально-тренувального загонів морської охорони в період з 12 по 20 грудня  опановували навики з надання першої медичної допомоги при пораненнях різного ступеню тяжкості та у різних умовах бойової обстановки.

Проведення цього курсу стало можливим за сприяння МОМ в рамках реалізації проекту міжнародно-технічної допомоги «Удосконалення управління діяльністю відділів прикордонної служби».

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси