Моряки-прикордонники Ізмаїльського загону відвідали Спеціалізований будинок дитини

НАЗАД
15 березня 2016 14:47

Нещодавно курсанти Ізмаїльського навчально-тренувального загону висловили бажання відвідати дітей Спеціалізованого будинку дитини міста Ізмаїл. Під час відвідування дитячого закладу курсанти подивилися умо

Нещодавно курсанти Ізмаїльського навчально-тренувального загону висловили бажання відвідати дітей Спеціалізованого будинку дитини міста Ізмаїл.

Під час відвідування дитячого закладу курсанти подивилися умови проживання дітей та приділили їм часточку своєї уваги. Також малюкам придбали підгузки, засоби гігієни і, звісно, подаруночки та солодощі.  

Вихованці будинку дитини відірвані від рідних, у деяких з них є хронічні хвороби, вади розвитку, а у багатьох втрачено зв'язок зі своїми близькими. Тому, побачивши у себе в гостях чоловіків у військовій формі, діти дуже зраділи. Малюки вилізали на руки і уважно розглядали прикордонників, приміряли шапки курсантів, з великим задоволенням розповідали  вірші та співали пісні.

 – Скільки радості і щастя було в очах цих діточок, коли ми прийшли,  це навіть важко передати словами. Адже у такому віці дітям важливо, щоб хоч хтось із дорослих вислухав їх та приділив трішки своєї уваги, створив атмосферу тепла й любові,  -  зауважує  курсант В’ячеслав Цвігун. 

Хоча строк базової підготовки за програмами «Матрос 2 класу», «Моторист (машиніст) 2 класу» триває лише півроку,  курсанти зізнались, що будуть намагатись частіше відвідувати цей дитячий заклад, який і для них приніс неабиякий позитив.

 

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси