Молдованин та росіянин приховали у багажниках автівок ікони та старовинний годинник

НАЗАД
12 серпня 2013 10:58

 

25-річного громадянина Молдови, який намагався ввезти в Україну речі, що, можливо, мають історичну та культурну цінність, затримали уч

25-річного громадянина Молдови, який намагався ввезти в Україну речі, що, можливо, мають історичну та культурну цінність, затримали учора на Одещині.

Прикордонники Котовського загону, які несли службу у пункті пропуску “Платонове”, звернули на увагу на знервовану поведінку водія та ініціювали поглиблений огляд його транспортного засобу.  Під матрацами у багажнику автомобіля „Мерседес”,  яким чоловік прямував із Кишинева до Москви, було знайдено дві старовині ікони, рамки до них та  два металевих полотна з двостороннім зображенням  На правопорушника складено адмінпротоколи та проінформовано співробітників СБ України в Одеській області.

Ще одного правопорушника, який, щоправда, намагався вивезти з України предмет старовини, виявили у пункті пропуску «Бачівськ», що на Сумщині. Старовинний годинник ХІХ століття росіянин приховав серед особистих речей у багажному відділенні автомобіля «БМВ».

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси