Молдованин двічі намагався подолати українсько-російський кордон

НАЗАД
13 грудня 2013 14:11

Чоловік спробував перетнути кордон неподалік села Чуйківка, що у Ямпільському районі, оминаючи пункт пропуску. Однак дільничний інспектор прикордонної служби відділу «Свеса» під час пер

Громадянина Молдови, який намагався незаконно перетнути українсько-російський кордон, затримали учора вранці на Сумщині.

Чоловік спробував перетнути кордон неподалік села Чуйківка, що у Ямпільському районі, оминаючи пункт пропуску. Однак дільничний інспектор прикордонної служби відділу «Свеса» під час перевірки держрубежу помітив порушника. Чоловік при собі мав паспорт громадянина Республіки Молдови, в якому  була заборона в’їзду до Російської Федерації. До того ж  виявилося, що це був той самий громадянин, якого прикордонники мобільної застави «Суми» затримали при спробі перетинання кордону на цьому ж напрямку два дні тому. За дане порушення на молдованина накладено штраф у розмірі 1700 гривень.

За спробу повторного незаконного перетинання кордону, за рішенням суду, 24-річному «мандрівнику» доведеться сплатити штраф у розмірі 3400 гривень.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси