Молдовани завантажили човни дитячими товарами на 280 тисяч гривень

НАЗАД
18 червня 2012 14:30

Напередодні вихідних в ході проведення спеціальних заходів з протидії протиправній діяльності на Кучурганському лимані прикордонники двох відділів затримали порушників.

Напередодні вихідних в ході проведення спеціальних заходів з протидії протиправній діяльності на Кучурганському лимані прикордонники двох відділів «Лиманське» та «Кучурган» Білгород-Дністровського загону затримали порушників.

Під час перевірки лінії держрубежу на малому катері морської охорони «BG-703» правоохоронці знайшли три човни типу «Южанка» без будь-яких розпізнавальних знаків. Вони були ретельно замасковані очеретом та завантажені дитячими товарами. Загалом нарахували 120 найменувань, серед яких іграшки, одяг та взуття. Власників товару поряд не виявилося, але у їх пошуку допомогла службова собака Пальма. Вона відразу привела вартових до приватного помешкання, розташованого на околиці села Кучурган. У ньому виявили 3 громадян Республіки Молдова, які зізналися у підготовці переправлення вантажу до своєї країни. Затриманий вантаж та човни передали  представникам митниці. Попередня вартість товару сягнула 280 тисяч гривень.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси