Молдаванин заховався в багажнику, аби уникнути зустрічі з прикордонниками

НАЗАД
16 липня 2013 10:42

Вчора на Одещині співробітники Держприкордонслужби України знайшли громадянина Молдови, який переховувався в багажному відділенні автомобіля. Він намагався уникнути прикордонного контролю.

Вчора на Одещині співробітники Держприкордонслужби України знайшли громадянина Молдови, який переховувався в багажному відділенні автомобіля.

Вантажний мікроавтобус «Рено» перетинав українсько-молдовський кордон в пункті пропуску «Станіславка». Керував транспортним засобом громадянин Молдови. У ході оформлення прикордонники Котовського загону в багажному відділенні знайшли чоловіка. Невідомий виявився молдаванином, при собі він мав свідоцтво про народження та водійське посвідчення. Як з'ясувалося, заховавшись в автівці він намагався уникнути прикордонного контролю та зустрічі з правоохоронцями. По даному факту поінформовано співробітників СБУ в Одеській області.

Інших двох громадянок Молдови на Одещині затримали прикордонники Білгород-Дністровського загону. Обидві жінки перетинали кордон в пункті пропуску «Кучурган-авто». Під час прикордонного контролю стало відомо, що одна з них використовує чужий документ громадянки Росії. З'ясувалося, що це паспорт її доньки. Інша «мандрівниця» з собою в подорож прихопила паспорт подруги, громадянки Молдови, яким і намагалася скористатися на кордоні. Обох жінок передано суміжній стороні.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси