Мобільні підрозділи Держприкордонслужби відточують власну майстерність

НАЗАД
06 червня 2013 12:12

У Державній прикордонній службі завершується підготовка управлінського тренінгу з питань готовності мобільних резервів до виконання завдань в умовах різкої зміни обстановки.

У Державній прикордонній службі завершується підготовка управлінського тренінгу з питань готовності мобільних резервів до виконання завдань в умовах різкої зміни обстановки.

Основна мета тренінгу – посилити ефективність використання мобільних підрозділів та управління ними. Окрім цього – перевірити реальні можливості Державної прикордонної служби України щодо нарощування зусиль на загрозливих напрямках за рахунок застосування мобільних і чергових сил. Програма розрахована на кілька етапів, а заходи відбудуться по всіх органах охорони державного кордону протягом червня. У рамках запланованого - доукомплектування мобільних підрозділів та їх оснащення необхідним обладнанням і технікою, відпрацювання практичних заходів дій в умовах реальної обстановки та уточнення механізмів управління на рівні центрів управління службою та штабів загонів і регіональних управлінь. Заключна частина тренінгу відбудеться 18-20 червня на базі Південного регіонального управління.

Упродовж останніх років мобільні підрозділи Державної прикордонної служби підтвердили свою ефективність, а показники їхньої оперативно-службової діяльності постійно зростають. Лише протягом минулого року за рахунок застосування мобільних підрозділів було вилучено контрабандних товарів на суму понад 1,6 млн. грн., накладено штрафів за порушення законодавства у сфері охорони кордону на суму понад 150 тис. грн., за незаконне перетинання державного кордону затримано півтора десятки нелегальних мігрантів. 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси