Мобільні підрозділи Держприкордонслужби тренувалися та визначали найкращих

НАЗАД
24 червня 2014 15:08

Військовослужбовці закріплювали на практиці та показували свою влучність у стрільбі та закріплювали навички орієнтування на місцевості й відбиття атаки терористичних груп.  

Через загрозливу ситуацію у східних областях України Державна прикордонна служба продовжує здійснювати підготовку своїх мобільних підрозділів. Саме з них, в першу чергу, готуються резерви прикордонного відомства, які направляють для підсилення загрозливих ділянок кордону.

Так, нещодавно в Кінологічному навчальному центрі Державної прикордонної служби України відбулись змагання мобільних підрозділів Західного регіонального управління. Готовність прикордонників перевіряв, а також відзначав найкращих начальник регіонального управління генерал-майор Ігор Андрусік.

Військовослужбовці закріплювали на практиці та показували свою влучність у стрільбі. У ході змагань прикордонниками використовувалися різні зразки зброї. Також охоронці кордону закріплювали навички орієнтування на місцевості та відбиття атаки терористичних груп. Крім того в черговий раз були проведені курси надання першої невідкладної допомоги, які є необхідними під час несення служби в умовах воєнного часу.

 

Фото 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси