Між Адміністрацією Держприкордонслужби та Представництвом Фонду цивільних досліджень та розвитку США в Україні підписано Меморандум

НАЗАД
10 березня 2023 16:04

Адміністрація Держприкордонслужби та Фонд цивільних досліджень та розвитку США розвиватимуть співробітництво у сфері прикордонної, хімічної, біологічної, радіологічної безпеки, кіберзахисту та безпеки інформації, а також розмінувальної діяльності.

Відповідний Меморандум про взаєморозуміння сьогодні під час зустрічі підписали перший заступник Голови Державної прикордонної служби України генерал-майор Володимир НІКІФОРЕНКО та Керівник з операційної діяльності Представництва Фонду цивільних досліджень та розвитку США в Україні (CRDF Global) Михайло ВЕРИЧ.

Зазначена співпраця дозволить розширити можливості прикордонного відомства України щодо залучення міжнародної допомоги та започаткування стратегічних відносин з підтримки важливих сфер діяльності.

Крім того, співробітництво спрямоване на розширення зв’язків між спільнотами обох країн та налагодження освітнього, науково-технічного і технологічного співробітництва у галузях, що становлять взаємний інтерес і сприяють мирним цілям.

Зазначимо, що CRDF Global – некомерційна організація, створена у 1995 році за рішенням Конгресу США з метою сприяння міжнародному науково-технічному співробітництву заради миру і процвітання шляхом надання грантів і технічних ресурсів для виконання спільних науково-дослідних проектів, а також проведення навчальних програм. Україна є одним із провідних партнерів CRDF.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси