Мисливець із Росії повертався додому «зайцем»

НАЗАД
21 серпня 2012 12:14

Такого собі мисливця із Росії затримали учора в пункті пропуску «Крим», що на ділянці відповідальності Сімферопольського загону.

Такого собі мисливця із Росії затримали  учора в пункті пропуску «Крим», що на ділянці відповідальності Сімферопольського загону.

Спочатку громадянин Росії автомобілем «Ніссан» російської реєстрації спробував потрапити на територію пункту пропуску поза чергою. Прикордонний наряд зупинив зухвалого автомобіліста. Але чоловік почав висловлювати невдоволення діями прикордонників в грубій формі та намагався ще раз потрапити на територію пункту пропуску, не підкорюючись законним вимогам охоронців кордону.

Порушника прикордонники мусили затримати. На їх прохання надати документи, які б посвідчували його особу, водій «Ніссана» замість паспорта  пред’явив... мисливський квиток. До того ж з’ясувалося,  що мандрівник був у сильному алкогольному сп’янінні.

За злісну непокору наряду Державної прикордонної служби та порушення прикордонного режиму на росіянина складено документи щодо притягнення його до адміністративної відповідальності за ст.185-10 та ст.202 КУпАП.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси