Мирон Маркевич, Володимир Єзерський та Ігор Циганик завітали до прикордонників Краматорського загону

НАЗАД
06 листопада 2017 10:22

І знову своїм візитом порадували військовослужбовців Голова Комітету національних збірних команд Федерації футболу України, заслужений тренер України Мирон Маркевич, заслужений майстер спорту – тренер юнацької збірної України Володимир Єзерський та футбол

І знову своїм візитом порадували військовослужбовців Голова Комітету національних збірних команд Федерації футболу України заслужений тренер України Мирон Маркевич, заслужений майстер спорту – тренер юнацької збірної України Володимир Єзерський та футбольний журналіст, коментатор, ведучий програми «Профутбол» Ігор Циганик. 

Свою подорож гості розпочали з управління Краматорського загону, після чого відвідали оперативно-бойову комендатуру «Курахівка» та відділ прикордонної служби «Бахмут», а також контрольні пункти в’їзду-виїзду «Мар’їнка» та «Майорське», де побувавши на самісінькому «нулі», в черговий раз висловили хлопцям слова вдячності за їхню нелегку службу.

Під час зустрічі екс-тренер «Металіста», «Дніпра» та збірної України відповів на запитання, які в більшості стосувалися виступів Національної збірної України з футболу.

Крім того, за участі Мирона Богдановича відбувся футбольний матч на сучасному майданчику в м. Мар’їнка між командами військовослужбовців Краматорського загону та місцевими жителями. Мирон Маркевич та Володимир Єзерський грали за прикордонників, а Ігор Циганик коментував цей видовищний матч. Доволі чимало фанатів футболу зібралося у цей день. Симпатії глядачів розділилися порівну між командами, а на честь Мирона Маркевича від уболівальників лунало чимало аплодисментів. Прикордонники отримали перемогу, перегравши місцеву команду з рахунком 7:5.

На згадку про свій візит до українських захисників Мирон Маркевич, Володимир Єзерський та Ігор Циганик подарували військовим подарунки з футбольною символікою. Але головним подарунком стало те, що любителі футболу мали змогу отримати автограф та сфотографуватися з відомими футбольними фахівцями та отримати позитивні емоції.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси