Минулої доби в двох аеропортах прикордонники затримали 4 порушників

НАЗАД
02 червня 2016 11:11

Учора в авіаційному пункті пропуску «Бориспіль» співробітники Держприкордонслужби виявили кількох порушників. Одного з них прикордонники Окремого контрольно-пропускного пункту пропуску

Учора в авіаційному пункті пропуску «Бориспіль» співробітники Держприкордонслужби виявили кількох порушників. Одного з них прикордонники Окремого контрольно-пропускного пункту пропуску «Київ» затримали за орієнтуванням, що надійшло від співробітників поліції Київської області. Громадянина України розшукували  за ч.1 ст.309 ККУ (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту). 

Ще двох порушників у цьому пункті пропуску виявили серед пасажирів, які прилетіли зі Стамбула. Під час заходів прикордонного контролю інспектори прикордонної служби встановили, що у 2 громадянина Пакистану документи підроблені. Сьогодні порушників повернуто зворотним рейсом.

Крім того особу з підробленим документом виявили прикордонники Одеського загону у пункті пропуску «Одеса-авіа».  Відлетіти з України по підробленому паспорту намагався громадянин Лівії. На сторінці його документа прикордонники виявили виправлені шляхом механічної підчистки літери в прізвищі та імені власника. Через кордон порушника прикордонники не пропустили та передали співробітникам поліції для подальшої перевірки.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси