Минулої доби 7 осіб намагалися перетнути кордон з правопорушенням

НАЗАД
26 лютого 2014 09:41

Учора в одеському та харківському аеропортах прикордонники виявили двох порушників держрубежу. У пункті пропуску «Одеса-авіа»  вартові кордону помітили у паспорті громадянина К

Учора в одеському та харківському аеропортах прикордонники виявили двох порушників держрубежу. У пункті пропуску «Одеса-авіа»  вартові кордону помітили у паспорті громадянина Конго замінену сторінку з установчими даними. Наразі чоловіка, який прямував у Дубаї,  затримано   для встановлення особи.  А до Харкова наш співвітчизник, який прилетів із Варшави, повернувся без документів на право перетину кордону. При собі чоловік мав тільки ксерокопію паспорта.

На Сумщині трьох громадян Таджикистану прикордонникам довелося повернути до Росії. Порушники намагалися перетнути кордон, не маючи належних документів. Одного з чоловіків затримали у пункті пропуску «Зернове», ще двох – у пункті пропуску «Бачівськ».

Крім того учора було затримано двох громадянок України у пункті пропуску «Кельменці», що на Буковині. Українки спробували уникнути прикордонно-митного контролю після прибуття потяга, яким вони приїхали із Молдови. 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси