Минулої доби прикордонники виявили 6 транспортних засобів з підробленими документами

НАЗАД
05 травня 2017 10:41

Прикордонники Херсонського загону на адмінмежі в черговий раз не допустили незаконне ввезення автомобіля на материкову частину України з окупованого Криму.

Прикордонники Херсонського загону на адмінмежі в черговий раз не допустили  незаконне ввезення автомобіля на материкову частину України з окупованого Криму.

Так, учора до контрольного пункту в’їзду-виїзду «Каланчак» на автомобілі «BMW» прибув 36-річний громадянин України, який прямував з Армянська до Херсона. Під час перевірки пред’явлених документів прикордонники встановили, що довіреність на право керування та володіння транспортним засобом має ознаки підробки. По даному факту прикордонники проінформували Каланчацький відділ Національної поліції та направили повідомлення про можливий факт кримінального правопорушення за статтями 358 та 366 КК України.

Ще чотири автівки з підробленими дорученнями на право керування виявили вчора в пунктах пропусках «Тиса», «Ужгород» та «Вилок» прикордонники  Чопського та Мукачівського загонів. В ході перевірки транспортних засобів польської, чеської  та латвійської реєстрації, серед яких автомобіль «Фольксваген» 2016 року випуску співробітники Держприкордонслужби встановили у водіїв, громадян України, документи на право користування є підробленими. Транспортні засоби,  які прямували до України, вилучили.

Крім того, на околиці населеного пункту Кодима, що на Одещині прикордонники Подільського загону спільно з представниками Нацполіції зупинили автомобіль «Ауді»  з ознаками підробки технічного паспорту та реєстраційних номерів. Транспортний засіб передали представникам Нацполіції.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси