Міністр внутрішніх справ вручив державні нагороди та відомчі відзнаки прикордонникам

НАЗАД
03 травня 2023 19:36

У Міністерстві внутрішніх справ відбулася церемонія нагородження прикордонників та поліцейських державними нагородами та відомчими відзнаками за відвагу, стійкість та рішучість при виконанні військового обов’язку в умовах збройної агресії рф.

На початку заходу присутні спільно виконали Державний гімн України та вшанували пам’ять загиблих побратимів хвилиною мовчання.

У вітальному слові Міністр внутрішніх справ Ігор Клименко подякував прикордонникам та поліцейським за службу.

Військовослужбовці-прикордонники отримали з рук очільника МВС ордени «За мужність» ІІІ ступеня, медалі «За військову службу Україні», «За бездоганну службу Україні» ІІІ ступеня та «Захиснику Вітчизни».

Окрім того, Ігор Клименко вручив військовим відомчі заохочувальні відзнаки МВС України «Вогнепальна зброя».

«Я хочу побажати кожному з вас зберегти своє життя, життя своїх побратимів, повернутися до своїх сімей здоровими, заради тих, хто поклав голову на захист Батьківщини. Я хотів би через вас сказати дякую кожному працівнику Державної прикордонної служби та Національної поліції України», – заявив Глава відомства.

Після нагородження Ігор Клименко побажав прикордонникам та поліцейським нових успіхів і наголосив, що Міністерство внутрішніх справ несе особисту відповідальність за кожного бійця системи МВС.

«Я як Міністр внутрішніх справ України гарантую вам медичну та психологічну допомогу, а також працевлаштування. Ваш подвиг, ваша служба – вона неоціненна для кожного громадянина нашої країни», – резюмував Ігор Клименко.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси