Мікроавтобусом поляк намагався прорватися з Угорщини в Україну

НАЗАД
03 квiтня 2015 12:41

Учора близько 14-ї години  з боку Угорщини в пункт пропуску «Чоп (Тиса)» для проходження прикордонно-митного контролю прибув мікроавтобус «Форд» польської р

Прорив транспортного засобу зупинили на Закарпатті прикордонники Чопського загону.

Учора близько 14-ї години  з боку Угорщини в пункт пропуску «Чоп (Тиса)» для проходження прикордонно-митного контролю прибув мікроавтобус «Форд» польської реєстрації.  Прикордонний наряд перевірив наявність паспортного документа та виписав контрольний талон. Однак в подальшому, не закінчивши оформлення, водій, громадянин Польщі, продовжив рух у бік тилового шлагбауму та на великій швидкості подолав засіб примусової зупинки, пробив два колеса, зніс шлагбаум та продовжив рух в бік населеного пункту Соломонове. На затримання правопорушника негайно вирушила група реагування, яка наздогнала мікроавтобус з пошкодженими колесами. Неподалік був затриманий громадянин Польщі, який, скоріш за все, і був за кермом авто.

На місце затримання було викликано оперативно-слідчу групу Ужгородського РВ УМВС в Закарпатській області.

Про затримання даного громадянина проінформовано угорську Сторону. Наразі стосовно громадянина Польщі ведеться перевірка щодо можливого переміщення ним викрадених  транспортних засобів.

 

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси