Міграційний рейд у Бердянську – нелегальних працівників видворять, роботодавця судитимуть

НАЗАД
09 серпня 2021 12:51

У Бердянську виявили 4 громадян Узбекистану та 4 громадян Азербайджану, які нелегально працювали у роздрібній торгівлі та закладах харчування.

Порушників виявили минулими вихідними під час спільних заходів з протидії нелегальній міграції, які проводили прикордонники Бердянського загону та співробітниками Бердянського міського відділу управління Державної міграційної служби у Запорізькій області. Відносно іноземців оформлено 3 протоколи за порушення прикордонного режиму (ст. 202 КУпАП) та 5 протоколів за порушення правил перебування в Україні (ч.1 ст. 203 КУпАП). Загалом на іноземців накладено штрафів на понад 10 тисяч гривень. Тепер трьом громадянам Азербайджану скорочено термін перебування в Україні, вони повинні добровільно покинути територію нашої країни. Відносно одного азербайджанця та одного узбека прийнято рішення про їх примусове видворення за межі України.

Також оформлено документи адмінпровадження на чоловіка, який використовував нелегальну працю іноземців. Міру відповідальності роботодавця визначить суд.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси