«Ми тут, щоб надалі надавати вам підтримку та допомогу», - зазначив представник Посольства США під час зустрічі з Головою Держприкордонслужби

НАЗАД
25 липня 2023 11:10

Голова Державної прикордонної служби України генерал-майор Сергій Дейнеко та його перший заступник генерал-майор Володимир Нікіфоренко зустрілися із новопризначеним керівником Відділу з правоохоронних питань Посольства США в Україні Джошуа Тембладором.

На початку зустрічі Голова ДПСУ подякував Уряду США за потужну та послідовну підтримку народу України в протистоянні військовій агресії росії та відстоюванні територіальної цілісності України.

В свою чергу Джошуа Тембладор відмітив героїзм українських прикордонників у тій битві, яку вони та весь український народ веде не тільки за свої міста і свою країну, а й за ключові демократичні принципи і цінності цивілізованого світу.

Під час зустрічі американську Сторону було ознайомлено із роллю та місцем прикордонного відомства України у складі сил оборони, а також окреслено основні завдання та нагальні потреби у відбитті збройної агресії росії.

Співпраця Державної прикордонної служби України та Відділу з правоохоронних питань Посольства США в України є стратегічно важливою та максимально успішною, що підтверджується вже реалізованими спільними проєктами, які посилили інституційний та правоохоронний потенціал служби.

Обидві сторони наголосили на готовності не лише підтримувати, а й нарощувати кооперацію задля забезпечення необхідного рівня безпеки в Україні.

«Ми тут, щоб надалі надавати вам підтримку та допомогу, нарощувати її подальші обсяги та прискорювати строки постачання в Україну!», - зазначив Джошуа Тембладор.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси