(ВІДЕО) Ми пам’ятаємо наших Героїв!

НАЗАД
17 лютого 2020 17:56

Вже п’ять років минуло відтоді як у розпал боїв під Дебальцевим загинув один із цих сміливих воїнів, які стали на захист нашої Батьківщини, - офіцер-прикордонник В’ячеслав Семенов.

Проходять роки, а біль утрати не згасає. 70 найкращих побратимів-прикордонників полягли за на сході нашої країни, аби втримати Україну. А матері, сестри, дружини не дочекалися синів, братів, чоловіків, діти – батьків. 

Вже п’ять років минуло відтоді як у розпал боїв під Дебальцевим загинув один із цих сміливих воїнів, які стали на захист нашої Батьківщини, - офіцер-прикордонник В’ячеслав Семенов.

Сьогодні у підрозділах Держприкордонслужби військовослужбовці та персонал відомства вшанували пам'ять побратима - Героя України В’ячеслава Семенова - мужнього та відважного прикордонника.

Керівництво Адміністрації Держприкордонслужби, зокрема заступник Голови Державної прикордонної служби України Сергій Сердюк зустрівся з родиною загиблого – батьками, вдовою, сестрою та онуком Героя - Олексієм. Під час спілкування Сергій Іванович від імені всіх прикордонників ще раз висловив слова співчуття родині та подякував за сина, чоловіка, брата, діда, яким вони можуть тільки пишатися.   

Нагадаємо, 17 лютого 2015 року офіцер зі своїми побратимами вів нерівні бої із переважаючими силами противника. В ході бою на перехресті «Балу» ворожий танк здійснив постріл, осколок якого смертельно поранив Героя. Військовослужбовці, які були разом з В’ячеславом, розповіли з якою мужністю він боровся, як самовіданно та щиро любив свою родину і захищав рідну землю.

За особисті героїчні заслуги, виявлені у захисті держаного суверенітету та територіальної цілісності держави Указом Президента України в 2016 році старшому лейтенанту В’ячеславу Семенову було присвоєно звання Герой України (посмертно).

   

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси