«Ми – одне ціле, одна команда», - кінологиня Анастасія

НАЗАД
04 червня 2024 17:13

«Справжнє задоволення займатися улюбленою справою. Для мене кінологія стала справжнім покликанням.

Бути кінологом – це бути відданим своїй справі та відповідальним за свого чотирилапого напарника», - розповідає кінологиня Анастасія.

Кінологія – відповідальна і серйозна робота, адже окрім веселощів зі своїм чотирилапим другом, ця справа потребує певних якостей. Бути кінологом – це бути сміливим, терплячим, цілеспрямованим, наполегливим та фізично підготовленим, якою є прикордонниця Анастасія.

«Уже п’ять років я займаюся кінологією. Це саме та справа, яка мене захоплює. Найбільше задоволення для мене – це бачити результат своєї роботи. Працювати з собаками – це водночас і важко, і цікаво, адже кожна тварина має свій характер та потребує уваги та турботи», - поділилася Анастасія.

Зараз дівчина та її напарник спанієль Сем навчаються на пошук наркотичних речовин, аби разом охороняти державні рубежі.

«Сем дуже активний та спритний, полюбляє веселощі, але й у роботі показує гарні результати. Ми з ним одне ціле, одна команда. Для кінолога дуже важливо повна взаємодія з чотирилапим напарником, коли вони розуміють один одного без слів. А ще – це завжди поруч вірний та надійний друг, який ніколи не підведе», - розповіла кінологиня.

Сьогодні жінки на рівні з чоловіками стоять на варті нашої безпеки та охороняють державні рубежі, а допомагають їм наші вірні друзі і надійні напарники – службові собаки.

Державна прикордонна служба України забезпечує реалізацію єдиної державної політики, спрямованої на досягнення рівних прав та можливостей жінок і чоловіків, запобігання та протидії дискримінації за ознакою статті.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси