Ми на зв’язку. У перший день на лінію 0800505063 зателефонувало 120 родичів прикордонників

НАЗАД
01 травня 2022 12:17

У зв’язку зі значною затребуваністю інформації щодо своїх близьких прикордонників, запити на неї можна також відправляти на електронну скриньку: [email protected].

Нагадаємо, Держприкордонслужба України запровадила окрему телефонну лінію для родичів тих прикордонників, які тривалий час не виходять на зв'язок.

Після повномасштабного російського вторгнення почастішали випадки, коли українські військовослужбовці не можуть телефонувати чи писати своїм рідним – через технічні причини, вимоги безпеки, або інші, спричинені війною, обставини. У перший день роботи лінії дзвінки від родичів прикордонників надходили постійно. Загалом поступило 120 дзвінків.

Нагадаємо, лінія 0800505063 працює щоденно з 9.00 до 16.00. За цим номером повнолітні близькі прикордонників зможуть залишити запит чи все гаразд з їхнім родичем. Після вивчення обставин їм буде надана необхідна інформація та, за необхідності, консультаційна допомога.

Просимо громадян поважати хвилювання родичів, які втратили зв'язок зі своїми близькими прикордонниками й не перевантажувати лінію сторонніми запитаннями.

Для направлення на електронну скриньку: [email protected] запиту щодо прикордонника, який є близьким родичем і тривало не виходить на зв'язок, обов’язково потрібно вказувати наступну інформацію: ваш контактний номер телефону, прізвище, ім’я, по батькові, місце служби прикордонника/прикордонниці, ступінь родинного споріднення з ним/нею (син/донька, чоловік/дружина тощо). Просимо врахувати, що кібербезпека може блокувати надходження деяких електронних листів, зокрема тих, які надсилають з домену *.ru.

Просимо також врахувати, що за номером 0800505063  не надається консультація щодо перетинання кордону тощо. Усі дзвінки на вказаний телефон з мережі фіксованого зв’язку та для абонентів операторів мобільного зв’язку на території України безкоштовні.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси