Ми на зв’язку

НАЗАД
29 квiтня 2022 20:00

Держприкордонслужба України запровадила телефонну лінію 0800505063 для родичів тих прикордонників, які тривалий час не виходять на зв'язок.

Після повномасштабного російського вторгнення почастішали випадки, коли українські військовослужбовці не можуть телефонувати чи писати своїм рідним – через технічні причини, вимоги безпеки, або інші, спричинені війною, обставини. Для інформаційної допомоги близьким родичам прикордонників запроваджено окрему телефонну лінію. За номером 0800505063 щоденно з 9.00 до 16.00 повнолітні близькі прикордонників зможуть залишити запит чи все гаразд з їхнім родичем. Після вивчення обставин їм буде надана необхідна інформація та, за необхідності, консультаційна допомога.

Усі дзвінки на вказаний телефонний номер з мережі фіксованого зв’язку та для абонентів операторів мобільного зв’язку на території України безплатні.

Просимо врахувати, що за вказаним номером не надається консультація щодо перетинання кордону тощо.

Просимо громадян поважати переживання родичів, які втратили зв'язок зі своїми близькими прикордонниками й не перевантажувати лінію сторонніми питаннями.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси