«Ми будемо боронити нашу країну стільки, скільки буде потрібно»

НАЗАД
23 лютого 2023 12:38

Ігор - прикордонник з 18-річним досвідом. До Держприкордонслужби України офіцер чотири роки служив в лавах ЗСУ.

З війною чоловік «познайомився» ще у 2014 році, коли в складі мотоманевреної групи вибув на захист Луганщини, до Красної Талівки. «Тоді було не легко, але нинішня війна дуже відрізняється», - розповідає військовослужбовець..

Здобувши неабиякий досвід у війні 2014 року, прикордонник встиг послужити у столичному аеропорту, де і зустрів повномасштабне вторгнення.

Спочатку Ігор вибув з побратимами на північ, а потім – на схід країни. Прикордонник зізнається, що найтяжчим для нього під час перебування на передньому рубежі був звук повітряної тривоги в тому регіоні,  де проживають його рідні. «Я хвилювався не за себе, а за дружину і батьків».

Прикордонник, крім покладених на нього завдань, мав правильно організувати службу підлеглих, адже він був старшим позицій. Постійні обстріли з мінометів, артилерії та танків не давали розслабитись ні на хвилину.

«Ми будемо боронити нашу країну стільки, скільки буде потрібно. Це наш обов'язок. Поїдемо в будь-який куточок України і будемо робити те, що від нас залежить, і свого не віддамо».

Триматися у найважчі моменти на передовій бійцю допомагали думки про те, що на нього чекають вдома. А ще після Перемоги чоловік планує створити справжню сім'ю та про двох діточок, з якими проживе щасливе мирне життя.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси