Медики-прикордонники Львівського госпіталю взяли участь у спеціальних навчаннях

НАЗАД
23 червня 2023 10:57

Днями у Тернополі відбулися тактико-спеціальні навчання з надання домедичної та невідкладної медичної допомоги в умовах бойових дій та інших надзвичайних ситуацій.

До їх проведення були залучені 12 мобільних бригад з різних органів системи МВС України.

Прикордонне відомство представляла мобільна медична бригада у складі трьох співробітників від Львівського військово-медичного клінічного центру. Загалом протягом 2022 року вони надавали медичну допомогу пораненим військовослужбовцям, виконуючи завдання у складі мобільного польового госпіталю в Донецькій області.

Програма навчань включала такі основні завдання як первинний огляд травмованого пацієнта, забезпечення прохідності дихальних шляхів у критичного постраждалого з травмою, транспортна іммобілізація постраждалого тощо. Усі заходи з порятунку проводились в умовах максимально наближених до бойових – зі стрільбою холостими набоями, вибухами імітаційних боєприпасів, у тому числі в нічний час.

За підсумками тактико-спеціальних навчань бригада Львівського ВМКЦ посіла почесне 3 місце серед усіх бригад, які брали участь у змаганнях.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси