«Mazda CX-5» 2018 року випуску зі зміненим VIN-кодом виявили прикордонники на виїзді до Румунії

НАЗАД
24 червня 2018 09:35

Чотири іномарки зі зміненими та невідповідними номерами кузовів виявили співробітники Держприкордонслужби на державному кордоні.

Учора в пункт пропуску «Прубне», на виїзд з України, прибув позашляховик «Mazda CX-5» 2018 року випуску під керуванням 39-річного українця. Під час здійснення заходів контролю правоохоронці Чернівецького загону з’ясували, що в автомобілі швейцарської реєстрації змінений VIN-код кузова та підроблене свідоцтво про реєстрацію зазначеного транспортного засобу.

 Крім того, у мікроавтобусі «Opel» та легковому автомобілі «Mercedes» 2006 й 2000 років випуску відповідно, прикордонники Луцького та Могилів-Подільського загону зафіксували невідповідність номерів кузовів з даними, зазначеними в реєстраційних документах. Транспортні засоби української та бельгійської реєстрації прямували через пункти пропуску «Дольськ» та «Могилів-Подільський».

Невідповідність реєстраційного номеру автомобіля «КІА» 2006 року випуску виявили військовослужбовці Мостиського загону  під час оформлення іномарки бельгійської реєстрації.

Транспортні засоби та відповідні повідомленнями про виявлення ознак кримінальних правопорушень передбачених ст.290 «Знищення, підробка або заміна номерів вузлів та агрегатів транспортного засобу» та ст.358 «Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів» й протоколи про адміністративне правопорушення за ст.121-1 «Експлуатація водіями транспортних засобів, ідентифікаційні номери складових частин яких не відповідають записам у реєстраційних документах» передано Нацполіції.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси