Майже 60 ящиків контрабандного курива виявлено на кордоні

НАЗАД
04 травня 2018 09:35

Трьом спробам переміщення контрабандних тютюнових виробів завадили прикордонники Чернівецького та Мукачівського загонів минулої доби в рамках проведення операції «Кордон-2018».

Трьом спробам переміщення контрабандних тютюнових виробів завадили прикордонники Чернівецького та Мукачівського загонів минулої доби в рамках проведення операції «Кордон-2018».

Так, майже 12 тисяч пачок сигарет виявили прикордонники відділу «Фальків», перевіряючи інформацію від співробітників оперативного підрозділу Західного регіонального управління. Поблизу державного кордону військовослужбовці помітили рух осіб з пакунками на плечах, які рухались у бік кордону. Аби уникнути відповідальності, порушники покинули свої ноші та втекли. Під час огляду місцевості прикордонники виявили 24 ящики з сигаретами різних марок.

Ще 19 ящиків прихованих контрабандних сигарет виявили прикордонники відділу «Селятин» у ході пошукових заходів. Тютюнові вироби знаходилися у лісі та були підготовлені до подальшого транспортування через державний кордон. Наразі тривають заходи щодо встановлення кола осіб, причетних до протиправної діяльності.

Крім того, учора ввечері прикордонники відділу «Яблунівка»  Мукачівського загону поблизу держрубежу затримали чоловіка, який на гужовій підводі віз 15 ящиків курива, які були обмотані у чорний поліетилен. Наш співвітчизник разом зі своїми 4 знайомими планував незаконно переправити контрабандний тютюн до Румунії. Але побачивши правоохоронців, спільники покинули товариша та товар і втекли.

Стосовно громадянина України складено протокол про здійснення правопорушення передбаченого статтею 204 КУпАП «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України».

Всі виявлені контрабандні сигарети доставлено у прикордонні підрозділи та згодом будуть передані представникам ДФС. 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси