Майже 3,8 тисяч доларів США троє іноземців викинули на вітер

НАЗАД
18 грудня 2017 10:46

Під час перевірки пасажирів рейсу «Київ-Амстердам» прикордонники Окремого контрольно-пропускного пункту «Київ» виявили у трьох подорожуючих, двох дорослих та дитини, підроблені спеціальні паспортні документи Туреччини. Як з'ясувалось, за підробки іноземці

Учора вранці у столичному аеропорту «Бориспіль» співробітники прикордонного відомства виявили 3 громадян Туреччини із підробленими документами.

Під час перевірки пасажирів рейсу «Київ-Амстердам» прикордонники Окремого контрольно-пропускного пункту «Київ» виявили у трьох подорожуючих, двох дорослих та дитини, підроблені спеціальні паспортні документи Туреччини. Як з'ясувалось, за підробки іноземці заплатили у Стамбулі 3750 доларів США.

Наразі стосовно осіб складено протоколи за частиною 1 статті 204-1 КУпАП (Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України). Крім цього, до Нацполіції направлено повідомлення для внесення до ЄРДР відомостей про виявлення ознак кримінального правопорушення, передбаченого статтею 358 КК України (Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, їх збут, використання підроблених документів). Справи будуть скеровані до суду. 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси