Майже 30 ящиків контрабандних сигарет прикордонники затримали на Буковині та Закарпатті

НАЗАД
27 серпня 2016 11:41

Співробітники Держприкордонслужби продовжують протидіяти намірам порушників незаконно переправити через державний кордон до країн ЄС тютюнових виробів. Чергові спроби були припинені на Буковині та Закарпатті.

Співробітники Держприкордонслужби продовжують протидіяти намірам порушників незаконно переправити через державний кордон до країн ЄС тютюнових виробів. Чергові спроби були припинені на Буковині та Закарпатті.

Двом з них завадили прикордонники Чернівецького загону. Зокрема сигарети тягнули в Румунію. Так, учора близько дев’ятої вечора в ході несення служби прикордонний патруль відділу «Фальків» помітив невідомих осіб, які рухалися до державної межі. Під час затримання порушників правоохоронцям довелося здійснили попереджувальний постріл вгору. Не бажаючи зустрічі з прикордонниками ділки покидали свої ноші та вдались до втечі. Всього охоронці кордону виявили 4 ящики сигарет. Наразі тривають заходи з пошуку власників покинутого курива. Іншій спробі переправи сигарети через українсько-румунський кордон стали на заваді прикордонники відділу «Красноїльськ». Перевіряючи випереджувальну інформацію, яка надійшла від місцевого населення, група реагування у ході пошукову виявила чималу партію сигарет. Прикидані гіллям та добре замасковані коробки були підготовлені до подальшого переміщення через кордон. Всього 20 ящиків сигарет різних марок у подальшому були доправлені до прикордонного підрозділу. Після повного перерахунку куриво буде передано працівникам фіскальної служби у Чернівецькій області.

Також контрабандний тютюн затримали прикордонники Мукачівського загону. Зокрема учора близько опівночі військовослужбовці відділу прикордонної служби «Ділове» за допомогою тепловізора помітили двох невідомих осіб, які рухались у бік кордону. Помітивши прикордонників, правопорушники покинули 4 пакунки з куривом та вдались до втечі. Пакунки, у яких знаходилось  майже дві тисячі пачок сигарет, доставили у прикордонний підрозділ. Наразі тривають заходи по встановленню осіб причетних до даного правопорушення.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси